Våre tjenester

Vi reparerer propeller i bronse, stål og aluminium i tillegg til undervannshus og impeller.

Stigningsforandring

For å oppnå riktig turtall kan man endre stigningen på faste propeller. Ofte er det snakk om en tomme opp/ned, men i noen tilfeller kan man justere mer dersom propellens størrelse, tykkelse, med mer tillater dette. Alle stigningsforandringer er optimalisert og balansert.

Rett, sveis og balansering

Ved grunnstøting eller lignende kan propellbladene få seg en bøy. Samtidig kan man oppleve at propellens blader ikke lenger er i balanse. I tillegg kan det av og til oppstå sprekker som det er mulig å sveise slike skader.

Utskifting av gumminav

Ofte kan gumminav av ulike årsaker bli slitt, sprekke, forskyve seg eller bli ødelagt på andre måter. Det betyr ikke nødvendigvis at man trenger nye propeller, men at man må skifte gumminav eller foringer, en tjeneste vi tilbyr.

Skader på undervannshus

Ved skade på undervannhusets finne kan denne repareres ved å sveise på ny finne som er støpt i samme materiell og form som originalhuset. I tillegg til å sveise, kan vi lakkere undervannshuset slik at det fremstår som nytt.

Beregning og analyse

Dersom en ikke oppnår de resultatene man skal ha eller er usikker på hvilken propell en skal ha til sin båt, kan vi foreta en analyse eller beregning for å beregne ut en potensiell propellmatch.

Optimalisering

Ved optimalisering setter vi opp propellen så alt er så likt som mulig. Det kan innebære å tynne og å gjøre propellen skarp, samt justere propellens grep til å gripe mer eller mindre ved å legge til en cup.

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×